Canon IVY REC een outdoorcamera als sleutelhanger

Christel de Wolff 187
Canon introduceert de IVY REC, een robuuste waterdichte en schokbestendige videocamera ter grootte van een sleutelhanger.

Canon IVY REC

Liefhebber van extreme sporten zoals skateboarden, mountainbiken en snowboarden? Deze camera haak je simpelweg aan je uitrusting om hem altijd bij je te hebben. Het cameraatje weegt slechts 90 gram, maar laat je niet van de wijs brengen door het grappige uiterlijk van de Canon IVY REC, het is namelijk niet zomaar een accessoire, maar eentje waarmee je in Full HD kunt filmen!

Onverwoestbaar

De Canon IVY REC heeft geen scherm waarop je de beelden kunt terugkijken. Dat is eigenlijk alleen maar een voordeel want schermpjes zouden nogal eens kunnen sneuvelen onder extreme omstandigheden. De camera is waterdicht en schokbestendig en uitgerust met een WiFi- en Bluetooth optie omdat je je beelden natuurlijk wel eens terug zou willen kijken. Je sluit de camera dan simpelweg aan op je smartphone met de gratis Canon Mini Cam-app.

Prijs en beschikbaarheid

De Canon IVY REC is vanaf november beschikbaar voor een adviesprijs van € 129,-. Wil jij  vooroplopen met deze nieuwe trend? Profiteer dan van een exclusieve kennismakingsaanbieding via de website van Canon

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel