CameraNU.nl

CameraNU.nl in actie voor Red een Kind

Christel de Wolff 366
Voor het vierde jaar op rij komt CameraNU.nl in actie voor Red een Kind. Klanten van het bedrijf op Urk kunnen bij hun aankoop een donatie van € 1,- doen. De opbrengst gaat naar het ‘Groei in Gwassi’ dorpsprogramma in Gwassi, Kenia.

Bij iedere online bestelling tussen 22 november 2018 en 31 januari 2019 kunnen klanten € 1,- doneren. In de winkel is er de mogelijkheid om bij je aankoop een bijdrage te geven in de collectebus. In februari wordt de balans opgemaakt en schenkt CameraNU.nl het totale binnengekomen bedrag.

Groei in Gwassi

Het dorpsprogramma in Gwassi – dat met deze actie gesteund wordt – loopt nu vier jaar. Gelegen aan het iconische Victoriameer worstelen de inwoners met armoede en sociale problemen, zoals alcoholisme en schooluitval. Door middel van zelfhulpgroepen, waarin ouders samenwerken om de situatie van hun gezin te verbeteren, worden er mooie resultaten behaald. Met name door deze groepen werden het afgelopen jaar ruim 3.000 kinderen uit 15 dorpen bereikt. Ook voor jongeren biedt het programma kansen: 148 jongeren die een vaktraining volgden, hebben inmiddels een baan gevonden.

CameraNU.nl zet zich opnieuw in voor Red een Kind

Het afgelopen jaar werd er met de decemberactie van CameraNU.nl een bedrag van € 7.776,- opgehaald. Help ons ook dit jaar om de kinderen in Gwassi hoop te geven. Kijk hier voor meer informatie en doneer € 1,- bij je aankoop. Voor meer informatie over Gwassi en Red een Kind kijk je hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel