Bezoek Canon op Photokina 2018

Christel de Wolff 298
Bezoek Canon tijdens Photokina 2018 en laat je onderdompelen in inspirerende verhalen van Canon ambassadeurs en beleef zelf het nieuwste EOS R systeem door middel van touch 'n try.

Canon op Photokina 2018

Van woensdag 26 tot en met zaterdag 29 september presenteert Canon tijdens Photokina 2018 haar sterkste productlijn tot nu toe op de beurs: met een groot aantal imaging-, print- en videoproducten die zijn ontworpen voor elke stap tijdens de fotografiereis van zowel professionals als enthousiaste amateurfoto- en videografen.

Ontdek Canon’s nieuwe EOS R systeem

‘Canon’s doel is om fotografen en filmmakers op elk niveau te inspireren en in staat te stellen een wereld aan fascinerende imagingmogelijkheden te ontdekken en te verkennen – nu en in de toekomst’, zegt Alessandro Stanzani, EVP van de Canon Imaging Technology & Communications Group – Europa, Midden-Oosten & Afrika.

Meer dan dertig jaar na de start van het EOS-tijdperk ontsluit de EOS-R een nieuw tijdperk voor fotografie en het maken van films. Deze RF-lensvatting is ontworpen met de mix van optisch, mechanisch en elektronisch design om unieke momenten op voorheen onmogelijke manieren vast te leggen. Bezoekers van de Canon-stand kunnen de eigenschappen van de EOS R uit eerste hand ervaren, zoals ’s werelds snelste autofocus bij weinig licht en het indrukwekkende aantal aanpassingsmogelijkheden.

Ontdek het volledige Canon-assortiment op Photokina

Natuurlijk heeft Canon niet alleen aandacht voor het nieuw geintroduceerde systeem. Je kunt op Photokina 2018 bij Canon terecht om het volledige Canon-assortiment te ontdekken, waar voor ieder wel een camera bij zit om aan zijn of haar foto- of filmwensen te voldoen: van professionals tot beginners en van enthousiaste fotografieliefhebbers, van de onlangs geïntroduceerde= PowerShot SX740 HS tot het benchmarkmodel EOS-1D X Mark II. De productexperts van Canon zijn aanwezig bij de Expert Bar om de aanwezigen te helpen de perfecte opname te maken en de fotografische kennis te vergroten.

Inspirerende Canon ambassadors 

Ook kun je bij Canon terecht voor inspiratie. Canon’s wereldwijd gerespecteerde ambassadeurs zijn aanwezig op Canons’ Spotlight Stage. Zij geven een reeks van boeiende lezingen en workshops gedurende het vierdaagse evenement. Kom naar de Canon-stand om de ‘How to’- lezingen te volgen – of het nu gaat om de sprong van foto’s naar video of om de beste manier voor het printen van levensechte landschappen, de Canon Ambassadors kunnen je er alles over vertellen.

Waar vind je Canon tijdens Photokina? 

Bezoek Canon op Photokina 2018 aan hal 3, stand 2. Meer informatie over het hele programma van Photokina vind je op de website.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel