ontvang nu een testafdruk met speciale promotiecode!

BesteCanvas.nl: het juiste platform voor bedrukking

Christel de Wolff 478
De juiste bedrukkingsdienst vinden die zorg draagt voor jouw foto's, is niet zo simpel als het lijkt. Gelukkig zijn er fotodiensten zoals BesteCanvas.nl. Deze bieden fotografen de professionele uitstraling verwachten, zonder dat de prijs hen van hun budget berooft.

Waarom BesteCanvas.nl het juiste platform is

BesteCanvas.nl is de beste keuze voor fotografen die een goede prijs-kwaliteitsverhouding zoeken voor hun foto's. Als het aankomt op professionele fotografie, maken alle kleine technische details uit omdat er nu eenmaal eersteklaskwaliteit wordt verwacht van een in opdracht geproduceerd of tentoongesteld werk. BesteCanvas.nl maakt het al enkele jaren waar om aan deze norm te voldoen. Van het bestelproces tot de productie en levering ontvangen jouw foto's de behandeling die ze verdienen.

Wat BesteCanvas.nl van andere diensten onderscheidt

BesteCanvas.nl is gebouwd om de zaken aan de kant van de klant te vereenvoudigen. De gebruikersinterface maakt het gemakkelijk om door pagina's te navigeren. Elk product is al op zijn plaats gezet en je hoeft alleen nog jouw foto's te uploaden. Hierbij wordt een voorbeeldscherm weergegeven met enkele simpele bewerkmogelijkheden. Er zijn slechts enkele muisklikken nodig om jouw geliefde foto tot een nieuwe wanddecoratie om te toveren. Zodra je jouw bestelling hebt samengesteld, blijft alleen het afrekenen nog over. Je kunt BesteCanvas.nl beschouwen als een middelpunt voor een snelle en efficiënte druktechniek - toegankelijk gemaakt voor iedereen, maar tegelijkertijd de meest betrouwbare bondgenoot voor fotografen in nood.

De kwaliteit van de afdrukken

Naast de toegankelijke prijzen, is het sterkste punt van deze dienstverlening zonder twijfel de kwaliteit van de producten. Geen enkele galerij zou zich schamen om een tentoonstelling te houden met deze kunstwerken! Of het nu gaat om foto's op canvas, home & lifestyle artikelen of fotogeschenken, de artikelen laten een indruk na van echte kwalitatieve ambachtelijke producten. Elk canvas bestaat uit een handgemaakt frame van sparrenhout met het canvas erover gespannen om de perfecte spanning te bereiken. Om een 1:1 reproductie te leveren waarbij de verborgen kwaliteiten van de foto tevoorschijn komen worden geavanceerde technologieën gebruikt.

Kiezen voor budgetvriendelijke Premium wanddecoratie

Foto's op canvas zijn mooi, maar bepaalde foto's vereisen een andere aanpak wanneer het aankomt op de weergaven. Er bestaat amper een meer stralende en opvallende wanddecoratie dan een foto op plexiglas. Deze techniek, een frequente keuze van professionele fotografen, maakt gebruik van een met de hand gepolijst glazen oppervlak om jouw foto te bedekken. Dit glas geeft een prachtige zachte glans en vermindert onaantrekkelijk kleurverloop, terwijl de kleurschakeringen en verzadiging van het origineel versterkt worden. Dankzij nauwkeurig slijp- en polijstwerk is het kunstwerk dat je ontvangt bovendien weerbestendig, elegant en verrassend eenvoudig op te stellen. Afdrukken op plexiglas en aluminium betekenen een iets hogere prijs, maar zelfs deze opties zijn bij BesteCanvas.nl aanzienlijk voordeliger dan bij de alternatieven op de gewone markt.

Kortom, als jij een fotograaf bent die op zoek is naar snelle oplossingen, gegarandeerde kwaliteit en liever niet te veel betaald, dan is BesteCanvas.nl jouw nieuwe toevluchtsoord! Deze bedrukkingsdienst, die je geld en tijd bespaart, en tegelijkertijd eersteklas resultaten levert, is opgewassen tegen elke taak.

Een testafdruk voor jouw tentoonstelling?

Nog steeds moeilijk te geloven? Je kunt nu een testproduct aanvragen met een aanzienlijke korting. Door de promotiecode DIGIFOTOPRO te gebruiken, kun je nu drie grote afdrukken op canvas bestellen: ofwel 80x40 cm (winkelprijs € 49,90 ) en/of 80x60 cm (winkelprijs € 64,90) en/of 80x80 cm (winkelprijs € 79,90 EUR) voor slechts € 25,- per stuk! Om de korting te activeren, ga je naar www.BesteCanvas.nl, upload je jouw gewenste foto, selecteer je een van deze drie formaten en voer DIGIFOTOPRO in het veld voor de couponcode in. De vouchercode is al geactiveerd en blijft geldig tot 31 juli 2018.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel