Bepaal mee: Welke foto vind jij de Foto van de Week?

Bepaal mee: Welke foto vind jij de Foto van de Week?

Sanne van de Wi... 372
Wekelijks hebben we een Like-actie op Facebook voor de Foto van de Week. De vier foto’s die deze week zijn verkozen tot de Foto van de Dag maken nu kans om de Foto van de Week te worden!

Op Facebook is het niet alleen mogelijk om met een duimpje te reageren, maar je kunt ook de icoontjes 'verbluft', 'geweldig' en een 'grappig' poppetje geven. Op deze manier kun jij ons laten weten wat jij de mooiste foto vindt.  De winnaar wint 2 Peak Design producten!

Op welke foto stem jij ?

Stem verbluft voor de foto van Diana Mieras
Stem hartje voor de foto van Johan van Polen
Stem duimpje voor de foto van Karen Velleman
Stem grappig voor de foto van Erik van der Linden

Stemmen kan tot maandag 10:00 uur.

Weekwinnaar prijs - Peak Design

Slide
De Peak Design Slide is een camerariem die gedragen kan worden als een sling, nek- of schouderstrap. Deze is gemaakt van een 45mm tubular autoriem materiaal voor extra stevigheid. De Peak Design Slide beschikt over een aluminium snelversteller en gepatenteerde Anchor Link quick-connectors. De Slide wordt geleverd met 4 anchors en 1 standaard plate voor de bevestiging van uw camera.

Pro Pad
De Peak Design PP-2 PROpad is een accessoire voor de Capture. Tijdens het gebruik van zware camera-objectief combinaties verhoogt de PP-2 PROpad de draagcomfort en stabiliteit van de Capture. De PP-2 PROpad kan bevestigd worden aan een broekriem of draagband van een rugzak. Een voordeel van dit vernieuwde model is dat u hierdoor gemakkelijk de camera kan bevestigen en verwijderen van bovenaf. Ook is hij waterdicht en gemaakt van nylon canvas.