Bepaal mee: Welke foto vind jij de Foto van de Week?

Bepaal mee: Welke foto vind jij de Foto van de Week?

Sanne van de Wi... 234
Wekelijks hebben we een Like-actie op Facebook voor de Foto van de Week. De vier foto’s die deze week zijn verkozen tot de Foto van de Dag maken nu kans om de Foto van de Week te worden!

Op Facebook is het niet alleen mogelijk om met een duimpje te reageren, maar je kunt ook de icoontjes 'verbluft', 'geweldig' en een 'grappig' poppetje geven. Op deze manier kun jij ons laten weten wat jij de mooiste foto vindt.  De winnaar wint 2 tickets voor Haute Photographie!

Op welke foto stem jij ?

Stem verbluft voor de foto van Joost Lagerweij
Stem hartje voor de foto van Peter Laffra
Stem duimpje voor de foto van John Dekker
Stem grappig voor de foto van Anthony Trabano

Stemmen kan tot maandag 10:00 uur.

Weekwinnaar prijs - 2 tickets voor Haute Photographie

De komende weken geven wij de weekwinnaar 2 tickets voor Haute Photographie
Haute Photographie, de fotografiebeurs met een uniek concept, zal in februari 2018 terugkeren naar Rotterdam. De basis van Haute is een groepsexpositie, waar werk wordt getoond van zowel de meesters uit de fotografiegeschiedenis als de jongste en spannendste talenten van het moment. Deze collectie brengt een selecte groep van internationationale galeries bij elkaar, van New York tot Milaan. Dit vierdaagse evenement wordt versterkt door een dynamisch en interessant educatieprogramma, gecreëerd in samenwerking met het Nederlands Fotomuseum, en een hoogstaande boekenmarkt, gecureerd door Artibooks. Bezoekers kunnen van de vele aspecten van fine art fotografie genieten en ontdekken. Haute Photographie zal een ontmoetingsplek zijn voor kunstenaars, curatoren, verzamelaars – beginnend en ervaren – en iedereen met een voorliefde voor fotografie.