Betere telefoto’s met je smartphone

Asus ZenFone Zoom S: twee camera’s

Redactie 759
Dat je met een smartphone tegenwoordig professionele foto’s kan maken zal voor niemand meer een verrassing zijn. Maar één van de struikelblokken van smartphonecamera’s blijft het beperkte zoombereik. De Asus ZenFone Zoom S heeft twee lenzen waardoor deze smartphone ook prachtige telefoto’s kan maken.

De Asus ZenFone Zoom S maakt fotograferen met je smartphone nog veelzijdiger, doordat deze smartphone twee lenzen heeft en daardoor 2,3 X zoom mogelijk maakt. De twee camera’s, eentje met een brandpuntsafstand van 25mm en eentje van 59mm, hebben een resolutie van 12 megapixel en doordat de korte telelens een brandpuntsafstand van 59mm heeft kun je onderwerpen dichterbij halen zonder kwaliteitsverlies.Asus Zenfone Zoom S

Optisch zoomen met de Asus Zenfone Zoom S

Veel telefooncamera’s kunnen namelijk alleen zoomen door digitaal in je beeld te croppen, met verlies van kwaliteit tot gevolg. De hoofdcamera heeft daarnaast een heel fijne lichtsterkte van f/1.7, zodat je ook in slechte lichtomstandigheden nog mooie foto’s kunt maken. Deze Asus is dus een interessante smartphone als je op zoek bent naar een telefoon om serieus mee te fotograferen.

Daarnaast heeft de Asus ZenFone Zoom S een snelle processor en een heel grote accu (5000 mAh), waarmee je heel erg lang kunt blijven fotograferen.

Kijk voor meer informatie op de website van Asus.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie