360 graden dronevideo van Jaunt

360 graden dronevideo van Jaunt

Redactie 1157
360 gradencamera's maken een flinke opmars. Een jaar geleden hoorden we er nog vrijwel niks over, maar nu zien we langzaam steeds meer 360 graden foto's en video's verschijnen. In deze video van Jaunt, over rotsklimmen in een nationaal park in de Verenigde Staten wordt 360 graden met dronebeelden gecombineerd.

In de video zien we Alex Honnold, een topklimmer uit de Verenigde Staten, praten over 'The Needles', een aantal hoge rotsnaalden in Californië. Hij wijst verschillende naalden aan en beklimt enkele routes. Gedurende de hele video kan je om  je heen kijken om te zien wat hij aanwijst en genieten van het fantastische uitzicht. Tijdens de opnamens is er ook gefilmd met een drone en ook deze beelden zijn in 360 graden te bekijken. Dit levert erg spectaculaire beelden op.

 

Lees ook: 360-graden foto’s op Facebook

Jaunt

Jaunt is een Amerikaans  bedrijf dat ernaar streeft om 'virtual reality' op een  realistische manier op de kaart te zetten. Het bedrijf is in 2013 opgericht en is nu hard op weg om de belangrijkste speler te worden in de virtual reality markt. Jaunt is al samenwerkingen gestart met bedrijven als Netflix, Apple en Lucasfilm.

Voor meer informatie over Jaunt kun je kijken op hun website.

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie