3 tips voor zeemeermin fotografie op het land

3 tips voor zeemeermin fotografie op het land

Zsarisse Knol 363
Of het in het water is of op het land, zeemeerminnen fotografen heeft zo een eigen categorie gekregen. Hier zijn 3 tips voor zeemeermin fotografie op het land

Zeemeerminnen, wie kent ze nou niet. Zeemeermin fotografie bestaat uit twee categorieën, in het water en op het land. Wij hebben 3 tips voor je hoe je de perfecte zeemeermin foto’s kan maken op het land. Hiervoor hoef je niet je adem lang in te houden voor een goede foto. 

Zorg voor goede make up voor de zeemeermin

Zorg ervoor dat je een goede make-up artiest hebt die kunnen toevoegen aan de zeemeermin vin en top. Je kan ook een stap verder gaan en overgaan naar body paint om ervoor te zorgen dat het realistischer lijkt.

Goede locatie is een must voor zeemeermin fotografie

De tweede en belangrijke tip is je locatie. Een voorkeur naar locatie is het strand, maar het is begrijpelijk dat het moeilijk kan zijn met alle strandbezoekers. Het kan ook een leuke uitdaging zijn om te laten zien hoe het innemen van een laag standpunt en het kiezen van nieuwe hoeken het kan doen lijken alsof je op een privélocatie bent.  

Werk zo veel mogelijk met de staart als je kan

Probeer zoveel mogelijk met de zeemeerminnen staart te werken als je kan. Als je werkt met een siliconen staart kan het zijn dat het een hele klus kan zijn om de model te laten bewegen. is er een grote kans dat de model niet veel kan bewegen. Tenzij je een assistent hebt die de model kan helpen zodra ze de staart aan heeft.

De model haar staart proberen te laten bewegen terwijl ze op haar plek blijft is een perfecte manier om meerdere shots te krijgen in dezelfde pose. Zorg voor foto’s waarbij de model ligt en dan ook zittend. Vraag of ze ook op haar buik kan liggen en haar staart achter zich te klappen, zo zie je een prachtig shot eruit komen. 

Ben je ook geinspireerd om zeemeerminfotografie proberen of heb je de foto's al gemaakt? Deel het dan met ons in onze gallery