Fotoserie: pixelachtige pin-up portretten

Fotoserie: pixelachtige pin-up portretten

Winnie Koppers 443
Zachte kleuren en vierkante pixels zorgen in de portretten van Richard Bachellier voor een lieflijke uitstraling. De modellen lijken net poppen. Wat vind jij van deze kunstige omgang met fotografie?

Portretten van het vrouwelijk silhouet

Richard Bachellier is een Franse fotograaf en is dol op het vrouwelijk schoon. Met name het silhouet van vrouwen fascineert hem en is een terugkerend onderwerp in zijn werk. Hij heeft dan ook al een flinke verzameling aan foto's van vrouwen in verschillende posities en intieme settings. Toch weet hij wederom te verrassen door in deze serie de vrouwelijke portretten met een korrelig beeld te bewerken, terwijl het toevoegen van vierkante vormen de beelden verzacht. Dit werk heeft een bijna fictieve uitstraling en geeft de dames een poppen look. Geniet hier onder van zijn mooie werk.

pin-up portrettenpin-up portrettenpin-up portrettenpin-up portrettenpin-up portrettenpin-up portretten

Foto's:Richard Bachellier

 

afbeelding van Winnie Koppers

Winnie Koppers |

Ik zie fotografie als een mooie denksport voor iedere starter. Het is een ware kunst om dat beeld wat jij in je hoofd hebt ook daadwerkelijk zo te kunnen vastleggen. Door de vele mogelijkheden die er zijn blijft fotografie continue een uitdaging.

Bekijk alle artikelen van Winnie