De fotogenieke duinen van Death Valley

De fotogenieke duinen van Death Valley

Winnie Koppers 418
Wat is er mooier dan de Hollandse, afwisselende, duinen? Wat duinen bijzonder maakt is dat het een zeer veranderlijk landschap is om te zien. Dagelijks is het in beweging door de wind. Niet in alleen in Nederland kun je genieten van de duinen. Death Valley's onverwachte schoonheid verrast. Zo anders, maar adembenemend. Bekijk de fotoserie.

Duinen van Death Valley

Een reis door west Amerika, daar dromen velen nog van. Fransman Leo Coulongeat is er onlangs geweest. Hij bezocht Death Valley, dit dal maakt deel uit van Death Valley National Park in de Verenigde Staten. Naast spectaculaire canyons, zoutvlaktes en bergen vind je hier ook zandduinen. Leo Coulongeat heeft bij het vastleggen van de duinen perfect gebruik gemaakt van de laagstaande zon en zag daarbij de schoonheid van Death Valley. Met zijn foto's brengt hij een bijzonder gevoel over. Kijk, en oordeel zelf. 

Death ValleyDeath ValleyDeath ValleyDeath ValleyDeath Valley

Foto's: Leo Coulongeat

afbeelding van Winnie Koppers

Winnie Koppers |

Ik zie fotografie als een mooie denksport voor iedere starter. Het is een ware kunst om dat beeld wat jij in je hoofd hebt ook daadwerkelijk zo te kunnen vastleggen. Door de vele mogelijkheden die er zijn blijft fotografie continue een uitdaging.

Bekijk alle artikelen van Winnie