Lezersonderzoek: Win mooie prijzen!

Lezersonderzoek: Laat je mening horen en maak kans op mooie prijzen!

Julian Huijbregts 7039
Eind 2011 zijn we met digifoto Starter begonnen. Onze missie: fotograferen voor iedereen leuk en toegankelijk maken en jou op weg helpen naar prachtige platen. We zijn nu bijna een jaar verder en horen graag van jou of dat gelukt is!

Wat kan er beter, wat is er goed en slecht, zijn er zaken die je mist in het magazine of op de website? Je ongezouten mening is welkom, want we maken digifoto Starter immers voor jou! Lees je het magazine (nog) niet, maar bezoek je wel regelmatig onze website? Ook dan kun je het onderzoek invullen.

Vul het lezersonderzoek in en maak kans op mooie prijzen

Met het invullen van het lezersonderzoek bewijs je ons een dienst en daar doen we graag wat voor terug. We hebben een flinke prijzenpot verzameld, de inhoud daarvan verloten we na afloop van het onderzoek onder alle deelnemers! De winnaars worden bekendgemaakt op onze website en krijgen via e-mail bericht.

Ga direct naar het lezersonderzoek

Lezersonderzoek prijzen

Wacom Intuos5 M Pen & Touch

Met deze pentablet breng je jouw fotobewerking naar een hoger niveau. Je maakt eenvoudig nauwkeurige aanpassingen en de tablet ondersteunt bovendien touch-functionaliteit zodat je je favoriete bewerkingsprogramma nog makkelijker kunt bedienen.
www.wacom.eu

5x Sandisk 32GB Geheugenkaart (SD of CF naar keuze)

We geven vijf snelle Sandisk-geheugenkaarten weg. Je mag zelf de keuze maken tussen een 32GB Ultra II SDHC-kaart t.w.v. 79 euro of een 32GB Extreme CompactFlash-kaart t.w.v. 189 euro, afhankelijk van welk type geheugen jouw camera gebruikt.
www.sandisk.nl

Redged macrostatief incl. balhoofd t.w.v. € 79,-

De Redged RTA-320 is een handig en klein statiefje, ideaal voor het maken van macrofoto's. Je krijgt er een balhoofd bij zodat je direct aan de slag kunt.
www.redged.com

5x Pixum waardebon t.w.v. € 50,-

Bij Pixum vind je alles op gebied van afdrukken. Van posters tot fotoboeken en afdrukken op aluminium en acryl. Deze waardebon kun je gebruiken voor alle mogelijke producten.
www.piuxm.nl

WhiteWall Foto op aluminium 120 x 60 cm t.w.v. €96,-

Druk je beste foto levensgroot af op aluminium. Met deze hoogwaardige afdruk van WhiteWall hang je een echt kunstwerk aan de muur.
www.whitewall.nl

Naneu Tango t.w.v. € 119,-

De perfecte tas voor je spiegelreflexcamera en accessoires, waarin je ook een 15,4-inch laptop kwijt kunt.
www.naneubags.com

Velbon EX-630 t.w.v € 69,-

Deze lichtgewicht driepoot is een echte allrounder. Het statief is geschikt voor zowel video als fotografie en is voorzien van een handig balhoofd waarmee je alle kanten op kunt.
www.degreef-partner.nl

Met dank aan Degreef & Partner, Group Elite, Pixum, SanDisk, Wacom en WhiteWall voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Alex van Oosterum

Als enthousiast amateurfotograaf probeer ik zoveel mogelijk te lezen, en tips op te doen. Dit lukt zeer goed met digifotoStarter.
Gelijk geregistreerd, en wat foto's geupload, en ingestuurd voor de wedstrijd "Vakantiefoto's". Win ik daar gelijk de tweede prijs mee!
Dit resultaat, en bijbehorend commentaar stimuleert mij om nog meer op pad te gaan, en te fotograferen wat ik mooi vind!
Ga zo door, goed bezig!

afbeelding van herm

digifotostarter laat je op een duidelijke manier kennis maken met allerlei wetenswaardigheden. De fotogalerij is erg leuk ter inspiratie!

afbeelding van Bram Hofland

Mmm ... een magazine speciaal voor starters dacht ik in de boekhandel. Voor beginnelingen, "newbies" dus. Niet interessant voor foto-enthousiastelingen die dit station al - langer of korter geleden - gepasseerd zijn.
Dit (voor)oordeel van mij - al bladerend door "Digifoto Starter" - verdween bijna weer net zo snel als het bij mij opgekomen was.

In editie nummer 3 prima tests van camara's, objectieven en geschikte fotoprinters.
Thema's en tips waar je wat aan hebt zoals herfstfoto's en nachtfotografie. Nieuwigheden zoals "lensbabies" maar ook allerlei photoshoptips.
Uitdagend vind ik ook - in genoemd nummer - de fotowedstrijd 'beweging'.

Een tijdschrift voor alleen starters?

afbeelding van Julian

Hey Bram,

Bedankt voor je reactie, goed om te horen het ook voor 'niet starters' interessant is om te lezen. Het is in ieder geval ons doel om het voor starters toegankelijk te houden.

afbeelding van Jan Ummels

De "leesbaarheid en begrijpelijkheid" -zeg: instructies- met als gevolg adequate toepassingen, vind ik als groentje van 77 "een openbaring".

afbeelding van judithh

Ik kijk regelmatig op de website van Digifoto starter en vind het een mooie overzichtelijke en vooral informatieve website!
De fotogalerij is altijd er leuk om te bekijken en de fotowedstrijden met mooie prijzen is ook super, hierdoor wordt de creatieviteit van mensen geprikkeld en gaan op stap om een mooie foto te maken om in te zenden.
De info over apparatuur en asseccoires vind ik ook altijd leuk om te lezen.

afbeelding van Johng978

My own wife and I fell over here by a poles apart trap forward also contemplated I'd personally restraint points unconscious. I like exactly what I envision i really am located absolutely charting you. Look forward to bbdagfegddag

afbeelding van Johnd923

Hey very nice website!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I'll bookmark your website and take the feeds alsoI'm happy to find numerous useful information here in the post, we need work out more techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . . ccecakegagkf

afbeelding van Smithd514

cell phone lookup by name I was just searching for this addgdeffkdagdfbk